Kuidas Google Chrome'is ajalugu automaatselt kustutada

Kui töötate jagatud arvutis ja te ei soovi, et teised inimesed teaksid teie külastatud veebisaite, saate seda teha ka kustutage ajalugu käsitsi või kustutage ajalugu automaatselt, kui sulgete Google Chrome'i. Vaadake allpool, kuidas brauseri sulgemisel ajalugu kustutada.

1. samm: avage Google Chrome ;

2. samm: klõpsake paremas ülanurgas Google'i seadete ikoonil;



3. samm: klõpsake nuppu ' Seaded ' rippmenüüst;

4. samm: liikuge alla ja klõpsake keskel nuppu ' Täpsemalt ';

5. samm: klõpsake ' Saidi seaded ' järgmisel lehel;

6. samm: klõpsake ' Küpsised ja saidi andmed ' lubade loendist;

7. toiming: lülitage sisse Hoidke kohalikke andmeid ainult kuni brauseri sulgemiseni '.